X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

TREND MED HONNING SMAG

trend honningsmag

HONNING HAR FORSKELLIG SMAG

Fra naturens side alt efter hvilke blomster bierne har samlet nektaren fra. Men i den honning du kan købe i butikkerne er det ofte blandede honninger fra store honningcentraler – fordi man i industrien og i detailhandlen er fokuseret på at få et ensartet produkt på hylderne.

“Honning er et levende produkt

og det forandre sig over tid”

 

Vi arbejder derfor for at fremme salget af mere spændende honninger. Både lokale honninger med den særlige smag der kommer fordi den netop kommer fra dette område – og ved at lege med at tilsætte spændende krydderier og råvarer, der får det bedste frem i honningen og give den et twist.

Det kan være citrus eller havtorn – der giver et syrligt modspil til den søde honning. Det kan være lakridsrod, anis eller fennikelfrø, der supplerer honningen helt fantastisk. Det kan være chili, chokoladenips, kaffe, bær…

Vi arbejder sammen med erfarne biavlere

Der ved lige præsic hvordan man laver den allerbedste honning. Vi arbejder sammen med dygtige kokke, der kommer med deres personlige twist på lokale honninger.Vi vil nemlig inspirere danskerne til at spise mere honning.

Vi mangler bier i naturen og vi spiser for meget ligegyldig ”sødt”. Vi har en holdning til honning. Og vi udfordrer den måde man plejer at tænke og spise honning.

 

TIP:

Husk spædbørn ikke må få honning, fordi det indeholder en bakterie, der kan give pølseforgiftning. Det er dog ikke noget problem hvis honningen har været opvarmet