X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

Social Start-up og rollemodel

socialstartup

Beeliving fik sparring og spanking

Beeliving blev sommeren 2014 udvalgt blandt flere hundrede ansøgninger til at være med i den Sociale Kapitalfonds Social Start-up program.

Social Start-up er et forløb for nystartede socialøkonomiske virksomheder, der dels får et intensiv kursusprogram i alt fra forretningsudvikling og organisation til salg og lovgivning på området, dels har man fået tilknyttet en række erfarne professionelle forretningsudviklere, der har udfordret os i arbejdet fra ide til virkelighed.

Derudover har vi fået fornøjelsen af at netværke med andre socialøkonomiske virksomheder – både andre startups og dem der var godt i gang.

Den 11. december blev der holdt afslutningsevent for deltagerne i Det Sociale Vækstprogram og Social StartUp med god stemning og stor tilfredshed fra de deltagende virksomheder.

“Vi har både fået spanking og sparring. Jeg tror ikke, at jeg på noget tidspunkt i mit voksenliv har fået så meget skældud”, lød det med et glimt i øjet fra Merete Due Paarup fra BeeLiving. Ifølge Merete ville Beeliving stadig være en idé i skrivebordskuffen uden Social StartUp, der allerede har flyttet virksomheden langt.

Ulrik Haumann, direktør for Det Sociale Vækstprogram, opfordrede de 10 virksomheder til at se sig selv som rollemodeller – og gå ud og inspirere andre virksomheder til at inkludere flere mennesker med fysiske, psykiske og sociale problemer.