X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

Sennep

shutterstock_165465392

SENNEP: Det er lettere end du tror at røre din egen sennep. Vi bruger honnnig til at give sennepen en rund sødme. Her er noget af det vi eksperimenterer med.

Sådan gør du

Sennepsfrøene blendes sammen med de øvrige krydderier. Honning, vineddike og vand/vin tilsættes til konsistensen passer. Blandingen gives et opkog og afkøles – det gør smagen mere rund.

Det er sjovt at eksperimentere med forskellige smagsvarianter. Prøv at lege med forskellige sennepsfrø, graden af formaling og den afstemte kombination af krydderier – så du kan eksperimentere med at finde din personlig favorit.

Kom senneppen i et glas, og lad den gerne modne i køleskabet et par dage inden brug.

Du skal bruge

Tag 1 dl sennepsfrø eller formalede sennepsfrø som Colman, 3-4 spsk. vineddike/æbleeddike, 3-4 spsk. lokal honning, lidt salt og krydderier efter egen smag fx chili, koriander, spidskommen, kanel, nelliker, fennikel, havtorn, rom, peberrod … og krydderurter.