X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

Bier med udsigt til fjorden

koldingfjord hotel

Hotel Koldingfjord er klar til at byde bierne velkommen.

Hotel Koldingfjord er historiske bygninger, smukke omgivelser og ligger som en perle til ned til Kolding Fjord. Men hotellet er meget mere end et hotel.

Hotel Koldingfjords hjerte banker nemlig også for de svageste. Hotel Koldingfjord var Danmarks første jule-mærkesanatorium og fungerede i mange år som sanatorium for børn ramt af tuberkulose.

Hotel Koldingfjord går fortsat forrest, når det gælder om at gøre en forskel for de svageste.

Peder Madsen er direktør og var ikke i tvivl om at Hotel Koldingfjord skulle have bier i samarbejde med Beeliving.

“Det passer perfekt til vores værdier – både omkring det sociale, at arbejde med miljø og naturligvis gourmet – hvor honningen kan bruges i køkkenet og sælges som lækre gaver i receptionen – der er masser af muligheder”.

Vi er derfor igang med et tæt samarbejde – hvor vi sammen med Hotel Koldingfjord udvikler projektet og konceptet, så det kan gøres klar til andre virksomheder, der vil gøre en forskel.

Hotel Koldingfjord brænder for de gode råvarer og lokale producenter og har blandt andet tappet birkesaft fra egne birketræer og forvandlet det til lækker vin.

Peder Madsen ser masser af muligheder for at sætte honning på menuen på forskellig vis – og være med til at udvikle nye opskrifter med honning, sælge lækre honningprodukter i hotelbutikken og endda have deres egen særlige honningvariant – måske med tang og salt.

Vi kan næsten ikke vente til det bliver forår og vi skal have bierne ud med Fjordudsigt. Det giver nemlig en god smag i munden på mange måder.