X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

Honningtrøfler

trøffel

Sådan gør du

Hak chokoladen groft. Fløden og honningen gives et kort opkog i en gryde. Tag gryden af og tilsæt chokoladen i og rør rundt så den smelter. Tilsæt smørret. Hæld blandingen op i et lille fad ca 20×20 cm foret med bagepapir – og sæt det på køl et par timer.

Skær trøffelmassen op i små tern og tril dem til små kugler og rul dem i kakao eller lakridspulver.Opbevares i køleskab. Du kan godt overveje dobbeltportion med det sammen.

Kan laves i en variant, hvor du tager skallen af 2 økologiske appelsiner og river det og koger det op sammen med fløden.

Det skal du bruge

400 gr mørk chokolade

2½ dl fløde

50 gr lokal honning

50 gr usaltet smør

kakaopulver