X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

CHUTNEY MED HONNING

chutney

CHUTNEY: Honning er ikke kun til det søde køkken. Det er også perfekt til en lækker chutney – hvor honningen giver det søde modspil til fx æble og rabarber. Prøv denne sur-søde rabarberchutney.

Sådan gør du

Snit 300 gram rabarber i små stykker, skær et æble i små tern og 2 rødløg i fine stykker og riv 1 cm frisk ingefær. Kog det hele med 1 knsp. tørrede chiliflager eller lidt frisk finhakket chili efter smag samt 1-2 spsk. lokal honning.

Kog det til en grødet masse dog gerne med lidt struktur. Det tager ikke ret lang tid.Smag til med mere chili eller honning. Den skal ikke være helt sød, men heller ikke alt for sur. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet.

Server til en krydret karryret, en gang wok, giv kyllingen et pift eller brug den i dressinger.

Du skal bruge

2 Rødløg

ingefær

Tørrrede chiliflager