X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha

Brændt Honning

brændt honning

Sådan gør du

En cremet dessert med et sprødt låg af honning, inspireret af den franske dessertklassiker crème brûlée. ovnen på 160°. Hæld mælk og fløde i en gryde sammen med stjerneanis og lakridsroden, og varm op til lige under kogepunktet for svag varme. Lad mælkeblandingen trække i 10 min. væk fra varmen.
Pisk æg og sukker sammen, og rør den afkølede mælkeblanding i ovnfaste glas eller skåle. Sæt skålene i en bradepande med vand, og bag dem i 25 min., til de er faste. Stil i køleskabet i 2 timer. Læg 1 spsk honning på hver skål creme, og sæt dem under grillen, til honningen får en dyb, gylden farve.

Du skal bruge

2½ dl mælk
2½ dl fløde
2 stjerneanis
1 lakridsrod
3 æg 75 g sukker
1½ dl lynghonning